måndag 10 januari 2011

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter en eftermiddag på ortopedkliniken. Oj, vad många patienter de hade, men trots deras hektiska arbetssituation är de lugna, vänliga och omtänksamma! Fantastiska människor! Nytt gips som fortfarande är fuktigt, det känns bra än så länge. Hoppas det håller längre den här gången. Väl hemma blev jag bjuden på bakad potatis med tillbehör, mums!

Nytt gips

Gulliga ortopedsköterskor som pusslar med tiden för att klämma in mig så jag får nytt gips!! Tänk att vårdpersonalen orkar fast det sparas så mycket i deras verksamhet. Möttes däremot av en sur röst när jag skulle beställa sjukresa. Undrar om personen i fråga hade trasiga leksaker när han var barn....

Vardag

Ja, så blev det vardag igen, sonen gick till skolan och lämnade mig kvar här hemma. Jag klev upp tidigt jag också för att ringa ortopeden för att se om de kan byta mitt gips och kolla varför jag har så ont i nacken. Nu väntar jag på att de ska ringa tillbaka och tala om vilken dag de kan hjälpa mig.
Vad gäller nacken har jag haft ont sen jag låg på sjukhuset men då tänkte jag inte så mycket på det. Men nu värker och strålar det ner i armen, jag tror att den också fick sig en "tackling" när jag ramlade.