söndag 13 februari 2011

Mätt i magen

Nu har magen fått sitt. Det blev en snabbmiddag idag, sotad kyckling med pommes. Sjuklingen är piggare, febern nere under 38. Det går åt rätt håll, däremot håller han på att hosta sönder sig, men det går väl över det också så småningom.

Provgår

Nu har jag nått det stadiet att jag provar att gå lite mer normalt. Jag tänker att om skadan spricker upp nu när det bara är några dagar kvar så skulle det paja ändå. När jag går känns det rätt okej, det gör att jag ser ljust på framtiden när gipset åker bort. Tänk vad besviken jag ska bli om det inte går så enkelt som jag tänkt. Det är nog säkrast att jag har bästa scenariot som nummer ett men även målar upp ett lite sämre där bakom så att jag inte deppar ihop om det inte blir som jag har tänkt mig. Inne i huvudet ser jag framför mig att de tar bort gipset och då kan jag...böja...mitt knä...fast jag vet att det inte kommer att gå vill jag det jättemycket. Åh, vad jag längtar till på onsdag!!!!

Redan lunchtid

Nu har halva söndagen gått, jag har fixat en text som skulle skickas, hjälpt sonen med lite läxa. Han orkade en kort stund. Nu ligger han i sängen och ser en Star Warsfilm. Jag håller på att samla kraft för att gå ner i källaren och ta reda på tvätten. Tänk om tre dygn kommer mitt gips att vara borta!

Nej fy

Tittade ut genom fönstret i morse och såg att det snöat en hel del under natten. Varför? Både Nordpolen och Sydpolen tinar ju upp i alltför snabb takt, låt det snöa där i stället. Där behövs det. Jag behöver takdropp, vårblommor och solen!
Läget med Sudden är aningen bättre idag på morgonen. Hoppas det håller i sig, då är han kanske frisk om några dagar.