söndag 20 februari 2011

Kvällsmys

Nu är läxan klar sånär som på att engelskaorden ska förhöras några gånger till. I matten har vi gått igenom hur man räknar ut arean på trianglar och rektanglar samt tränat att ställa upp och räkna ut multiplikation där båda faktorerna är minst tvåsiffriga. Det gick riktigt bra trots att det är kväll. Därför unnar vi oss lite söndagsmys nu. Framförallt unnar jag sonen det!
I morgon eller på tisdag ska jag baka pizzabullar som ska med när det blir slalom med skolan på onsdag.
Det och mormorbullar är det som önskas i matsäcken. Mormorbullar skulle man kunna tro att det är kanelbullar men det är lite grövre matbullar med ost ovanpå. Det är smaskens tycker Sudden.

Rätt okej

Det känns rätt bra i mitt knä, men så har jag vilat mycket mellan träningen. Vi har ätit middag, rester sen igår. En del av läxan är gjord, ja inte min utan sonens. Men han behöver en del hjälp idag då de inte har gått igenom allt de ska göra i läxan. Så därför har vi båda tagit en paus. Jag ska trycka på med böjövningarna igen. Så hoppas, hoppas jag att det är fler grader i morgon!

Vilodag

Idag blir det extra mycket tittande på sport på TV, allt för att hålla ner svullnaden i mitt knä. Det gör att jag kan träna ordentligt som jag ska varannan timme. I morgon är det dags för sjukgymnastbesök igen, det känns bra, då får jag se om det överhuvudtaget blivit någon grad till eller om svullnaden gör så att det har stannat av. Det skulle inte vara så roligt,  men men.....

Snart dags för morgonkaffe

Nu kommer morbror in genom dörren och puttar på kaffet! Så snart blir det morgonkaffe och frukost. Sen ska han och sonen dra iväg till Solberg och åka slalom. Jag är lite bekymrad över mitt knä som blir så svullet fram på dagen. Det gör det oerhört svårt att böja nånting alls. Jag trodde att jag skulle slippa det denna gång men tydligen inte. Inser att rehabiliteringen inte kommer att bli den "walk in the park" jag hade tänkt...