tisdag 22 februari 2011

Öm

Öm i lårmuskeln, det är bra! Det betyder att träningen tar. Men jag har väldigt ont i knäet, det är inte så svullet just nu men så ont....Kanske inte så konstigt med tanke på att jag gått upp och ner i källaren minst sex, sju gånger idag. Då har jag inte räknat vändorna till övervåningen. Dessutom bakat, lagat mat och lite småplock. Vanliga vardagsbestyr som blir så besvärliga. Det är tur att jag vet att det blir bättre. Men jag blev påmind om att knäet svullande i somras också, så det är väl rätt naturligt att det gör det nu. Helst vill jag börja jobba nästa vecka men med tanke på hur knäet reagerar på att stå och gå blir det nog lagom att börja efter sportlovet!

Hm

För andra dagen i rad kommer sonen hem en timme tidigare. De får inte tag i vikarie till idrotten och då är det tydligen okej att skicka hem barnen. Vad säger skolinspektionen om det tro?
Sudden använder i alla fall tiden väl, han hälsar på en tant som har als och har haft det länge. Redan när pappa blev sjuk hade hon varit sjuk ett bra tag. Nu ligger hon i sängen och klarar inte av någonting själv. Stackars människa vilket liv hon har. Men sonen vet att hon blir glad när han kommer dit så han brukar hälsa på en stund ibland. Eftersom hon inte kan öppna själv släpper en av hennes grannar in honom. Jag är så glad att han har förmågan att tänka osjälviskt och göra saker bara för att glädja någon annan.

Nybakat

Nu sprider sig doften av nybakade pizzabullar i huset. De brukar bli rätt små och söta men det här blev monsterbullar. Dubbelt så stora som normalt.....Jag blir väldigt trött i mitt knä när jag varit i farten ett tag så nu ligger jag i soffan med foten högt ett tag innan jag måste ner i källaren och hänga tvätten. Det är svullet och stelt och gör ont dessutom.  Dumknä!

Kallt igen......

Fy vad jag längtar efter vår och sommar! Det är eländigt med denna kyla och är det inte kallt snöar det. Hallå, takdropp, var är du? Fast idag kommer det nog att bli fint när solen väl kommer upp ordentligt och värmer luften. Hoppas det blir solsken i morgon också när barnen ska till Solberg och åka slalom. Även om det är kallt på  morgonen så blir det ju toppen i backen med solsken.
Mina planer idag är: en dusch, starta tvätt, hänga tvätt samt baka pizzabullar. Men sitter nog i soffan en stund till innan jag startar dagens övningar!