fredag 25 februari 2011

Ont i ryggen

Aj, vad min rygg värker. Det känns som om den ska gå av. Jag undrar om det blev för mycket idag med allt handlande? Skit, skit, skit.....Hoppas verkligen att det är tillfälligt. Stoppade nyss i mig en värktablett, hoppas den har lite effekt. Inser nu att det är bra att det är några veckor kvar innan jag börjar jobba, så hela kroppen hinner vänja sig vid att vara i farten! Ikväll fick vi tacos till middag. Gott, nu sitter vi vid varsin dator, ( nåja sitter, jag ligger) sonen letar "skjutspel" som inte är från arton år, som  har multiplayerfunktion. Han är snart den ende i sin ålder som inte har 18-årsspel. Ja, bland kompisarna är han den ende....Men än accepterar han att han inte får spela dem, undrar hur länge jag orkar hålla emot?

Matinköp

Vilken lyx att kunna handla själv. Hemtransporten däremot tog kära mamma hand om! Jag började på Coop, fortsatte till Ica för att på hemvägen ta mig till Intrycket där de har jubileum. Där fyndade jag koftor och toppar till 75 %.  Jag tjänade 1200 kronor! Inte illa. Men nu är jag trött och svullen i knäet så det är skönt att krypa upp i soffhörnet och slappa en stund medan jag funderar vad jag ska fylla min hungerskrikande mage med.

Fredag ännu en gång...

Åh så härligt, fredag igen. Stegen till skolan var lite lättare idag eftersom en helg väntar. Jag har inga större planer idag. Men jag funderar på om jag ska ta mig till affären själv. Jag har inte handlat mat på nästan två månader. Jo, handlat har jag gjort förstås men inte själv, jag har skickat bud med lista. Känner att det kan vara dags för en tur ut i snabbköpsvärlden....Sen är källaren full av tvätt, men den är kvar. Jag tror att maten får hamna överst på prioriteringslistan idag. Vaknar ofta på natten nu med ont i knäet. Det kommer sig av att det ofta hamnar i ett ytterböjläge och då blir det ömt. Tänk jag tränar till och med när jag sover!