måndag 28 februari 2011

Firande

Tillbaka hemma igen efter ett mycket trevligt firande på skolan tillsammans med arbetskamraterna.  Födelsedagsbarnen bjöd på god exotisk buffé och smarrig tårta till efterrätt. Jättetrevligt att sitta ner alla tillsammans, äta gott, prata och skratta. Mitt knä känns riktigt okej med tanke på att jag gått och gjort mycket idag. Inte lika svullet som igår. Hoppas det håller i sig.

Promenader i solen

Idag har det blivit flera vändor ute i solen. Höger höft protesterar av snedbelastningen som blir eftersom vänster knä inte är helt med på tåget....Så nu vilar jag en stund. Har varit på skolan i Bredbyn och hälsat på ett tag och träffat samordnarna hos rektor. Om ett tag åker jag upp till Norrflärke för att fira födelsedagsbarnen! Det blir kul.

Graderna ökar

Tillbaka från sjukgymnasten och en ny böjmätning. Idag kunde jag böja 40 grader så det har ökat 5 sen sist. Det var ungefär det tempo jag hade förra gången, alltså 5 grader i veckan. Några nya övningar har jag också fått. Jag får försöka hålla ner svullnaden med kyla mellan övningarna.
Det är så härligt ute, skönt med en liten promenad. När jag ska bort till skolan ska jag nog också ta en promenad, jag blir glad av solen.

Ny vecka

Det är strålande väder ute, hoppas det här vädret håller i sig nästa vecka när det blir sportlov. Efter nattvilan är knäet smalt och fint igen. Undrar hur lång tid det tar idag till dess att det har blivit svullet. Planerna för dagen är i alla fall att duscha, gå till sjukgymnast, ett möte på skolan och sen middag för att fira alla som fyller eller har fyllt jämna år på jobbet. Mellan alla aktiviteter skulle jag tro att det blir högläge med foten för att hålla ner svullanden.