torsdag 10 mars 2011

Kvällspasset

Nu har jag vilat mitt knä ett bra tag, det känns aningen bättre så jag ska ta mig en sista träningsomgång för dagen. Jag hoppas verkligen att mitt knä slutar göra så ont, det är så himla jobbigt med den skärande smärtan som skrotet orsakar. Här är kompis som ska sova över så det är nog dags att erbjuda kvällsfika, om de vill ha. Kanske ska jag ta lite fika själv också.

Handlat och klart

Sådärja! Nu har jag handlat inför helg och kommande vecka. Säkert har jag glömt nånting men det mesta kom nog med hem. Mitt knä värker som bara.......så nu blir det till att sitta och ta det lugnt ett tag. Tyvärr är det ingen sport på teven idag. Det brukar annars vara ett bra sätt att få tiden att gå. Så det blir väl nån "dynga" som vanligt.....

Blommor och post

Jag har varit över till grannarna och tagit in deras post och vattnat blommor idag. Tänk så härligt att få slippa det här vädret och vara i solen i stället. Här hemma har den rena tvätten blivit förflyttad till övervåningen och den smutsiga är på väg ner i källaren, tänk att det aldrig tar slut och ändå är vi bara två stycken i familjen. Tänk så skönt det är med tvättmaskin! Nu värker det i knäet, framförallt en punkt där det känns som om något vasst vill komma ut. Skulle tro att det är en av sprintarna som besvärar. Skit också!

Morgon i soffan

En ny dag, nya chanser, nya träningstillfällen. Jag hoppas att det här liksom gårdagen blir en hyfsad knädag. Det var ju bara framåt kvällen det blev illa igår. Det är inte så konstigt egentligen att det gör ont, när jag känner allt skrot som sitter där inne i knäet. Naturligtvis skaver det när knäet böjs. Undrar hur länge det måste vara kvar innan det kan tas bort? Jag kommer nog att få mer besvär av det den här gången,tyvärr. Men allt kan väl inte vara enklare andra gången kanske....
När det gäller vädret slutade det i alla fall att snöa, hoppas solen får vara framme idag så att en del av det som kom igår smälter bort. Det kändes småfarligt att att hämta tidningen i morse eftersom jag inte såg var isfläckarna var. Men jag tog mig in igen fortfarande hel.