torsdag 28 april 2011

Lite bättre

Det snurrar fortfarande, känns som om jag hällt i mig en flaska med nåt starkt alldeles själv och då pratar jag inte om nån liten flaska utan en rejäl. Men faktiskt så värker inte ryggen hela tiden längre, inte när jag ligger alldeles stilla i alla fall. Men jag får akta mig för att göra några hastiga rörelser. Det blev stekt kyckling med basilikasås och klyftpotatis till middag . Gott!

Det snurrar

Okej, det var ingen bra idé fast det visste jag ju redan. Jag tog mig en tramadol, nu snurrar taket, jag mår illa och när jag blundar känns det som om jag ska lyfta. Fast jag har mindre ont...det är ju ändå positivt. Jag får komma till sjukgymnasten i morgon förmiddag, Då får han hjälpa mig med ryggen iställer för knäträning. Men vad det snurrar....hur kan man frivilligt äta sån här skit.....

Kryckorna framme igen

Varför skulle jag var tvungen att få ryggskott? Det strålar långt ner i benet, känner mig sned och kraftlös i mitt vänstra ben. Det är ju nog kraftlöst sen förut. Allting blir så besvärligt. Orkar inte ens lyfta den stora vattenkannan i växthuset..illa...funderar på att ta en stark värktablett som jag blir hög på och mår illa av. Kanske kan det vara värt det om smärtan ger med sig. Har ringt sjukgymnasten för att se om han har nåt glapp före 13 i morgon när jag ska dit egentligen. Behöver hjälp! Hoppas han hör mitt rop på hjälp och ringer tillbaka fort.

Aj

Det värker i ryggen, aj, riktigt  vrålont. Har tagit tabletter, smörjt men inget verkar hjälpa. Undrar om en stilla promenad skulle hjälpa eller blir det bara värre då? Antar att det bara finns ett sätt att få reda på det....pojkarna har i alla fall ätit frukost och jag har vispat ihop pannkakssmeten till lunch!

Sovmorgon

Åh så skönt med sovmorgon! Vaknade vid nio och huset andades lugn och tystnad. Det är fortfarande lugnt och tyst på pojkarnas rum. Skönt att de sover ut också. Nu har jag fått mitt morgonkaffe och läst tidningen. Sitter och funderar vad jag ska göra idag. Källaren är full av tvätt som behöver tas reda på men det lockar nog mer att göra någonting ute idag tror jag. Det kändes riktigt skönt, inte så kalla vindar. Jag känner mig lite stel i knäet  efter allt gående igår. Ryggen värker också, det känns sämre. Jag kanske till och med vilar idag!