tisdag 3 maj 2011

Middagsmat

Idag blev det min variant på BLT- BLC! Bacon, lettuce and chicken! Bröd, sallad, kyckling, bacon, röd lök och parmesan. Jag gjorde också en enkel dressing med creme fraiche och sweet chili. Det blev gott. Sonen kom hem och åt och stack fort ut genom dörren igen.
På eftermiddagen var jag till sjukgymnasten och det besöket gick bra. Min rygg rättade till sig lite till med hjälp och vi mätte min knäböj igen. Nu kan jag böja 90 grader! Ungefär tio grader till så fixar jag motionscykeln med hälen längst ut på trampan! Jag är snart ikapp!!!

Cookies

Just nu gräddas en andra plåt med Heidis chocolate chip drop cookies. Ett recept jag fick i den familj jag bodde och jobbade hos 1983 i Miami.  Det luktar ljuvligt gott från köket. Hoppas de smakar lika gott. .......och det gjorde de......Det blev 28 små kakor och 9 lite större. Sega i mitten och krispiga i kanterna! Recept under sötsaker.

Vila

Nu är jag hemma efter att ha arbetat på biblioteket. Gick hem en stund tidigare för det kom inga elever från Norrflärke idag. Min rygg värker så den mår bra av vilan en stund. Om en timme ska jag gå till sjukgymnasten, då får jag förhoppningsvis mer hjälp med ryggen. Sen får jag se om jag åker till Norrflärke på kafferep ikväll. Det är lockande men det beror på hur ryggen känns.