torsdag 2 juni 2011

Kväll

Nu är det kväll igen. Sonens kompis har åkt hem till sig. Jag ser på Hawaii five-0 och junior dricker Loka med smak av vattenmelon. Jag har ont i  knä och rygg, ingen nyhet direkt. Men så trött jag är på det, jag måste ringa ortopeden och fråga hur snart de kan plocka ut skrotet, det irriterar....Idag köpte jag en ny resväska som man kan dra utan att ha ryggen böjd. Dessutom väger den inte så mycket. Det blir toppen när vi ska på semester!

Ninjor fulla skogen

Hemma igen efter att ÖJJC haft sin avslutning uppe vid Hörnsjön. Traditionsenligt med frågeslinga där det dök upp allehanda figurer och ställde grupperna inför utmaningar. Korvgrillning, festis, kaffe och godisregn fulbordade dagen. Första gången jag varit på en avslutning då det regnade. Det brukar alltid vara varmt och strålande sol! Men det var idel glada miner ändå. Nu sitter sonen och hans kompis i köket och äter pizza till middag. Mums tycker de, jag ska nog också få pizza. Fast just nu smaskar jag på salt och vinäger chips. Åh, så gott! Förfallet är totalt....och dammet är fortfarande kvar....

Pass

Mitt i natten vaknade jag och första tanken som flög genom mitt huvud var....pass. Kom på att jag måste kolla datum på dem, för sonen är det ju den enda id-handling han har. Mitt gäller ett år till men sonens gick ut i januari detta år...tur att jag inte kollade dagen innan vi skulle åka...Så till veckan får vi åka ner och fixa det, lär ju inte vara nån idé i morgon när han har dragit ut en tand.