onsdag 13 juli 2011

HP

Eftermiddagen ägnades åt ett biobesök i staden, den sista Harry Potterfilmen. Det känns lite som ett antiklimax, nu blir det inte fler. Voldemort var inte så elak som jag trodde att han skulle vara i den sista filmen, den kändes tunn på något sätt. Jag håller med sonen, han kommenterade att han tyckte att den var händelsefattig...ville också att det skulle hända mer. Boken ger helt klart en djupare bild av slutet, men så är det ju ofta. Det är väl snarare i undantagsfall filmerna är bättre.

Jordgubbar

Nu har vi köpt, rensat och fryst in nästan fem kilo jordgubbar. Till alla vinterns smoothies och annat gott. Dessutom har vi mycket färska gubbar kvar att äta de närmaste dagarna.


Svalare väder

Idag är det inte så varmt ute fast solen skiner. Det innebär att jag sitter inne med kaffekoppen och tidningen istället för att sitta på bron. Vi har kollat med de som eventuellt skulle följa oss på resan till Vietnam men det passade inte, så nu ska jag nog boka tror jag. Egentligen skulle jag vilja prata med sonen först men han är ju hos en kompis i Övik och jag tror att han sover ännu. Få se hur jag gör, om jag bokar idag eller i morgon. Men åka ska vi!