söndag 24 juli 2011

Kvällspromenad

Nu har jag tagit mig en kvällspromenad. Jag gick förbi hos mamma och skruvade bort fästen och torkställningar och annat som sitter i vägen när det ska målas. Så man kan säga att steg 1 är avklarat. När jag var liten och följde med pappa på jobb var det min uppgift också. Nu får jag däremot fullfölja själv. Det ska nog gå bra det med!

Förberett

Nu har jag letat målaroverall, skor, målartvätt, svamp, burit in målarbock och kollat på det som ska göras i mammas pannrum. Innan jag kan tvätta ska jag ta bort lite jox som sitter fast i väggen och som inte behövs längre. Kanske tar jag mig en tur dit med en mejsel sen idag...eller inte....just nu tvättar jag kläder här hemma i alla fall.

Diskat

Nu är det färdigdiskat och frukosten har landat i magen. Flingor och mjölk med jordgubbar. Sonen ska till en kompis mitt på dagen så vi ska väl äta lite lunch innan han åker dit. Jag ska ta reda på lite tvätt tror jag.
Mitt knä har känts rätt okej de senaste dagarna men igår var det svullet och eländigt på eftermiddagen och kvällen. Men så vilade jag inte så mycket igår. Därför tror jag att det skulle må bra av att jag inte gör så mycket idag. Hm, känns rätt okej att ha en anledning till att vara smålat...

Varmt och mulet

Idag känns det verkligen att det är rötmånad. Molnigt men ändå varmt och fuktigt. Sitter fint med en kaffemugg och lite slötid innan jag ska ta itu med disken i köket...Solen kanske tittar fram senare, hoppas det!