tisdag 2 augusti 2011

Ajajaj

Vilket eländes migränanfall jag fick efter middagen...den smakade jättegott men fick inte stanna så länge om man säger så....Det är aningen bättre nu men gör fortfarande alldeles för ont för att jag ska vara nöjd. Glömde liksom av att jag inte gillar att vara i solen utan solglasögon och nåt på skallen....Dessutom blåjobbandes utomhus hela eftermiddagen, borde ha räknat ut att det skulle bli skallbank av det. Funderar på om jag sak sova hos mamma i mitt gamla rum i källaren, där är svalt och mörkt....Sonen är ju ändå nån helt annanstans...

Nygräddad


Ute i solen

Nu är det målat ett andra varv hos mor och jag håller äntligen på att ta bort de vind- insynskydd jag har haft som är ruttna.  Jag kan säga att järnen som sitter i marken är som vore de  fastgjutna. Jösses vad djupt jag måste gräva. Ska passa på nu när återvinningen är här denna vecka. Har tagit en paus och förberett en ostpaj till middag. Med smak av kummin och tomat, den blir supergod!!

Målning

Hallå färg, här kommer jag!

Tidig morgon...i alla fall för att vara mig den här sommaren. Om ett tag ska jag väcka sonen som ska ha skjuts till Övik, själv ska jag på sjukgymnastik. Det innebär att det blir mormor som får den äran att köra till stan. Då får hon passa på att hämta hem mer färg, det som finns kommer inte att räcka till ännu ett varv i förrådet.