måndag 5 september 2011

Allt blev glasklart

Efter en halvtimme med glasögon, konstaterar sonen att det är som att gå från standardupplösning till HD-kvalité. Nöjt testar han att ta av och på igen och inser att han plötsligt ser bra...undrar just hur länge stackarn sett så pass dåligt som han gjorde innan han fick glasögon.....

Innan dess hann vi välja klinker till toan i källaren hos mor. De plattor vi valde fanns inte hemma idag men väl mot slutet av veckan. I morgon hoppas jag att toan och tvättställ lyfts ut så ska jag dra bort resterande vinyl innan det ska spacklas lite och sen målas...sen kanske om nån vecka blir det "klinkrat" på golvet. Då kommer ju mamma att hinna njuta av en ny och fräsch toa. Om allt går enligt planerna blir det putsning av murstock till helgen och tapetsering sker till veckan....Härligt! Hoppas det går vägen.
Hemma efter en härlig dag på jobbet. Men jag har varit trött idag, en stor del av natten drömde jag mardrömmar....usch då...inte så roligt att vakna och vara rädd. Det gör det svårt att somna om. Nu laddar vi med mellanmål innan det är dags att åka till stan för träning och annat som ska fixas.