tisdag 6 september 2011

Puh...

Pustar ut efter en intensiv dag. Som vanligt kul på biblioteket, en skön sista timme i Norrflärke, lite planering och sen hem för att träna hos sjukgymnasten. Det gick bra. Vi mätte mitt knä: jag har hela 130 grader!!!!Tjoho! Efter operationen förra året när skrotet plockats bort kom jag som mest upp till 120 grader och det var efter flera månader. Nu har jag redan 130....jag är riktigt imponerad av mig själv....Så här i backspegeln blev det ju något positivt av hela eländet!
Sen hem till mamma och drog bort vinyl, skrapade bort lösa bitar och spacklade toaväggarna. Nästa steg blir att tvätta tak, och sen måla det och väggarna ett första varv. Där blev vi också bjudna på middag! Goda rödbetor, mums!

Tisdag och det är varmt där ute...

Oj vad varmt det är ute nu...lite för varmt för älgjakten egentligen...men de som är ute i skogen slipper ju frysa i alla fall. I år blir det lite jakt för mig, eftersom jag ska vara ledig så mycket nästa år känner jag att jag inte riktigt har råd att ta ledigt nu också. Dessutom känner jag att jag vill hålla på att fixa och dona inför flytt just nu. Men när det blir dags för oktoberjakten ska jag försöka ta mig ut i alla fall. Suget ligger liksom och trycker på...

Innan jag klev upp i morse låg jag och tänkte på vad fint det kommer att bli i mammas gillestuga. Ja det har ju varit fint innan också, men nu blir det fint på ett annat sätt.
Men jag känner att jag skulle vilja göra något åt golvet på en gång. Men hur...?? Vet hur jag skulle vilja att det såg ut men det beror på......om det blir för mycket jobb, då orkar jag inte nu....jag ska fråga när jag hämtar tapeter på onsdag.