söndag 2 oktober 2011

Några områden i huset har rätt bra ordning, det gäller bara att titta åt rätt håll...





Det kändes konstigt att åka till huset på Olympiavägen på eftermiddagen och hämta grejor..Det var så ödsligt...fast det är en hel del kvar...skåp, skrivbord, allt i syrummet, snickarrum, strykrum, alla tavlor samt en massa annat. Så än finns det att göra.
På Nygatan har vi kommit i ordning ganska bra i köket i alla fall...det är en del saker kvar bara men det tar jag en annan kväll. Nu värker fot- och tåleder. För att inte tal om knäet....Vila är det enda som gäller nu resten av kvällen!

Lite att packa upp!


Tidig morgon

Nu är det tidig morgon i vårt hus...Min sängavel som har varit rapplig en längre tid har fått pension så jag ligger lite närmare golvet än jag är van. Tills jag vet vad jag vill ha för gavel kanske jag ska fixa ben bara...synd att det är så långt till IKEA. I köket har kaffet snart runnit ner så jag ska ta mig en morgonslurk. Sen blir det dags att börja packa in saker i köksskåpen så vi kommer åt köksbord, arbetsbänk, diskbänk, golvyta.....för att tala om några ytor som är totalt belamrade!
I källaren sover sonen i sitt nya rum i den nya sängen för första gången. Jag smög ner och stängde dörren så han får lugn och ro.