söndag 16 oktober 2011

Bastudags!

Känner mig trött och slut i kroppen efter dagens övningar. Jag har tryckt in alla sommarsaker i förrådet och rensat ur garaget så bilen ryms igen. Många turer uppför och nerför tomten. Det känns i knäet, så ett bastubad känns som en bra idé.
Jag hade tagit upp en älgstek till middag men mamma kom förbi och erbjöd sig laga till den. Det var toppen, då hann jag med några flyttkartonger också. Nu är alla tomma....tror jag....nån kan ju ha gömt sig nånstans där jag inte ser den förstås! Att sen alla grejor inte är på sin rätta plats än gör ingenting.
I morgon blir det inte så mycket gjort här hemma för efter jobbet ska jag med sonen på hans hyposensbehandling. Efter det ska det shoppas möbeltassar, krokar och lite annat smått och gott!
Ännu en morgon med kaffe på säng, inser att det nog kommer att kunna bli så rätt ofta nu eftersom sovrummet är granne med köket! Det är skillnad mot att ha rummen på olika våningar.

Gårdagen gick i ett huj, lugnt men ändå hann jag en hel del utan stress. Fick hjälp att montera ihop sonens bäddsoffa, det var bra med fler vuxenhänder som höll och lyfte. Bra blev det i alla fall!
Någon liten kartong blev tömd och sen hämtades sonen i stan. Han hade fått följa med på hockey också, tur hade han eftersom de vann. Fast han sa att han höll på att somna under första perioden och då menar jag inte bildligt utan på riktigt....
Kvällen avslutades med goda ostar, ett glas rött och ett väldigt svullet och värkande knä.

Planerna för dagen är att städa upp bland allt som blivit flyttat till uteförråd och garage så att det blir framkomligt där igen.