tisdag 3 januari 2012

Känner mig trött och slut efter att ha bytt gips idag. Mitt knä värker och tycker att det var jobbigt, hoppas att det går över efter en natts vila. Nu är det ju i alla fall halvtid....nedräkningen till att bli gipsfri har börjat på allvar. När jag blir kvitt gipset börjar också den så vid det här laget förhatliga rehabiliteringen......men skam den som ger sig, inte blir det jag i alla fall!
Av sprutorna har jag femton stycken kvar....inte mina favoriter, för de liksom biter mig i magen efter att jag tagit dem. Men om drygt en halvtimme är det bara fjorton kvar.

Om några dagar är det ett år sen jag startade min blogg för att bearbeta det faktum att jag hade brutit knäskålen för andra gången. Måste säga att den har fyllt sin funktion, det har varit otroligt skönt att kunna skriva ner tankar framför allt runt knäskadan men även om annat. Ibland gnäller jag men oftast kan jag hålla tankarna positiva och det är nog för att jag har den här ventilen.

Laxpaket med bulgur!

Middagen ikväll blev populär hos sonen, han sa minst fem gånger under middagen att " det här var gott" ....sen undrade han om jag kom ihåg hur jag gjorde så att han kan få det igen...så nu ska jag genast skriva ner receptet!




Bulgur med gul lök, vitlök, röd paprika, röd chili, ingefära och persilja.


Laxpaket med dill, persilja och mozarella!
Nu är jag hemma igen efter att ha varit en sväng till stan och bytt gips....Såret under gipset såg fint ut, stygnen togs och jag fick ett nytt fotbollsgips. Jag konstaterade att det idag är exakt ett år sen jag låg på operationsbordet med min andra patellafraktur. På ortopedmottagningen konstaterade de att jag alltid verkar dyka upp hos dem den här årtstiden.....Men efter den här gången borde det ju räcka, det heter väl inte tredje gången gillt utan anledning eller....??
Nu fryser jag lite för även om gipset stelnat och blivit hårt så är det fortfarande lite fuktigt, så även de byxor jag har på mig. Det får väl bli en eld så småningom....Passar bra med skidor på teve, då kan jag ligga här och kolla in åkarnas framfart i spåren. Väntar just nu på att sonen ska servera kaffe....

Här är ett härligt youtube-klipp jag vill dela med mig av.  Titta, lyssna och njut!!