onsdag 4 januari 2012

Ligger i sängen och ser på teve, tänkte att jag måste kolla in the Voice som har varit så uppskrivet här på slutet. Coacherna är väl inte direkt mina favoriter allihop men det är kul att lyssna på alla deltagare eftersom de alla har fantastiska röster.

Det måste ju vara oerhört svårt att veta när man som coach ska låta bli att trycka...fast jag tycker lite synd om Uggla eftersom han ofta blir bortvald....Undrar just hur de ska styra upp det eftersom alla ska ha 12 deltagare i sitt lag...fast å andra sidan när nån fått 12 har de ju fyllt sin kvot så då öppnar det ju upp för resten...

Helt okej underhållning är det i alla fall, inget pinsamt som gör att man snabbt måste zappa till en annan kanal för att det är så pinsamt så det blir rent jobbigt att titta. Ja, förutom när en av coacherna pratar, då kliar det i zapparfingret....
Nu har jag lagt ner mig i soffan ett tag efter att ha varit på jobbet och träffat min vikarie! Det var roligt för det känns bra. Hon kommer att passa in jättebra i vår klass. Vi har tittat på lite material och pratat om hur arbetet i klassen fungerar. På måndag efter skolan ska vi ses igen för att göra en grovplanering de veckor hon ska jobba för mig.
En av de arbetskamrater vi har haft under hösten ska snart få barn så den som ska arbeta istället för henne kom också! Det blir jätteroligt för vi arbetade tillsammans i Solberg en period, längtar till dess att jag kommer tillbaka så jag får jobba med henne igen. Ett härligt läge med två nya toppenmedarbetare! Synd bara att jag inte är där och får jobba med dem båda....
Inser dock att jag behöver vilan, blev rätt slut efter att ha varit aktiv några timmar, men antingen håller jag på att bli sjuk eller så är det mitt obekväma gips som spökar för så trött som jag blev idag brukar jag faktiskt inte bli. Hoppas det känns bättre i morgon!
Ute snöar det, sonen på väg till bussen som ska ta honom till stan, själv hänger jag i soffan och känner mig lite ynklig. Sen jag kom hem igår har jag varit trött, yr och kallsvettats. Inatt när jag gick upp på toa började det snurra ordentligt så jag fick skynda mig (så gott det gick) tillbaka till sängen.
Jag undrar om det kan bero på gipset. Det känns inte riktigt bekvämt....det sitter ganska hårt runt vad och knä...inte helt skönt. På sidan av knäet gör det dessutom lite ont men det gjorde det i och för sig  innan jag fick nytt gips också, fast inte hela tiden.
Men foten är varm och har normal färg så det är nog ingen fara på taket. Jag ska avvakta några dagar till, men inser att jag nog kommer att få ringa efter helgen för att göra ett byte igen om det inte blir bättre.
Eftersom jag har varit så pigg och orkat så mycket hela tiden känns det jobbigt att bli svettig så fort jag gör något och behöva sätta mig och vila stup i kvarten. I och för sig ett mer normalt tillstånd med gips kanske....
Men det hinner ju ändra sig, kan ju faktiskt vara nåt annat som gör att jag känner mig risig också, skulle ju kunna vara förkylning eller nåt på väg.