fredag 6 januari 2012

Ja, den här dagen gick den också trots min rastlöshet. Många knop har jag inte gjort men middag har jag lyckats fixa i alla fall. Gott blev det också. Fast sonen fick smörja sina såriga läppar rejält innan vi började äta eftersom färsen var så härligt het i smaken, annars hade det nog bränt rejält.

Sen blev det lite skidskytte, gick ju inte så där alldeles lysande för svenskorna men det var roligt att se att Neuner lyckades hålla ihop sitt skytte efter genomklappningen på stafetten. Jag tyckte så synd om henne då.

Tvätten är fortfarande orörd....men vad är det de brukar säga..."i morgon är en annan dag"....
eller "dumt att göra idag det du kan skjuta upp till i morgon"....jag måste säga att jag har blivit riktigt duktig på att skjuta upp saker ibland. Inser att dagar när jag är rastlös inte är de dagar då jag får nåt gjort i alla fall!
När jag tänker på det tempo och den energi jag hade medan vi höll på att flytta blir jag alldeles matt....hur orkade jag hålla på som jag gjorde...helt ofattbart. Nu blir jag trött av att gå upp och nedför trappan...




Het, het färs med ris, creme fraiche och mycket gott småplock: paprika, sallad, gurka, avocado, majs, jordnötter, mozarella och kokos.
Trettondagen har börjat väldigt lugnt och skönt. Sonen har nyss ätit sen frukost och jag börjar bli lite sugen på lunch....Jag skulle behöva ge mig på kläderna som är tvättade så de kommer in i sina garderober men det känns som en riktig soffhängsdag....Trots att det är skönt att slöa känner jag mig lite rastlös, skulle vilja göra nåt kul, eller i alla fall nånting...men inte ta reda på tvätt.....                              
Tyvärr är det lite sport på teve idag och jag har inga böcker att läsa.....så vi får se vad det blir av den här dagen!
Jag mår fortfarande bra, härligt, det gör det mycket enklare att stå ut med gipset. För även om gipset bitvis känns tungt att bära omkring på känns det lättare när man mår bra i övrigt.