lördag 7 januari 2012

Ett mysterium

Idag skulle mamma och sonen åka med återvinning från vårt hus, det var en hel del eftersom det inte har blivit lämnat nåt sen innan julhelgen.
Därför tog de ut min bil ur garaget...det dröjde inte lång stund innan Sudden kom inspringande igen....med mina borttappade glasögon....HUR KUNDE DE VARA I BILEN?????

Jag körde in bilen i garaget fredag den nionde när jag kom från jobbet, sen var jag inne några timmar innan jag skulle gå och handla....jag hade mina glasögon på mig inne innan jag gick på affären...jag gjorde mig illa....sen var de borta. Jag har inte ens varit i närheten av vare sig garage eller bil sen olyckan....så hur i hela världen kunde de ligga i bilen????

Att vi har en tomte som bor på vinden vet jag men han brukar inte busa med oss....tvärtom han brukar hjälpa till.....kanske var det han som hittade  och la dem i bilen...hm, ja vem vet? Men varför i hela friden tog han inte in dem i huset då?

Nåja, de är till rätta, på måndag får jag höra av mig till försäkringsbolaget och tala om att de är hittade, fast jag måste säga att de ser ut som om de varit ute för sju svåra år! Inte så att de är sneda och vinda men smutsiga nåt alldeles förskräckligt....

Jag förstår hur de som ligger ganska stilla en längre period kan får liggsår. Eftersom jag måste ha vänster ben högt när jag sitter eller ligger blir det ju ett tryck på den hälen mest hela tiden, det börjar irritera, ändå är jag ju rätt aktiv. Ja, inte de senaste dagarna kanske men annars.....Irriterande är det i vilket fall.

Jag har i alla fall gjort ett ryck med våra rena kläder, nu är hälften redo för sina garderober, sonen har redan tagit reda på större delen av sina. Annars är det skidor och skidskytte för hela slanten. Just nu susar Kalla fram i spåren.
Jag är kaffesugen....nu sprang Sudden upp för att fixa en mugg! Men vad blir det till middag...??



Lunch



Varma mackor med köttfärsen sen igår, ost och sallad. Mums!
En lördag och en söndag kvar innan skolan börjar igen....Sudden ska iväg men jag får vara hemma....jag skulle också vilja arbeta. En liten tröst är att jag måste sätta mig och grovplanera terminen....samt lite mer detaljerat i matten för de olika årskurserna. Men helst skulle jag vilja vara på skolan förstås.

Idag SKA jag ta hand om lite tvätt, så är det bara.....men det blir när det inte är skidor på teven....men för att orka med skidåkningen ska jag först göra lunch. Det blir varma mackor med färs från igår, med sallad till.