lördag 28 januari 2012

Oops, vad hände med den här dagen? Har inte gjort särskilt mycket faktiskt. Lagat lite mat men sen har jag mest läst och sett på teve.

Har kollat in SM, vet inte varför men det känns lite som "på låtsas" tävlingar....Kanske kan det bero på att i flera idrotter är inte de bästa med. Lite trist men kan det vara så att det ligger fel i tiden för många idrottare. Fast det var kul att titta ändå....även om  det är stor klasskillnad mellan vinnarna och de som kommer bakom. Kollade också in Thaiboxningen, aj vilken hård sport det ser ut att vara...och uttröttande..

Jag har tröttat ut min obefintliga lårmuskel idag, den är fortfarande öm men jag tror att den känns aningen stadigare. Nu behöver jag bara en krycka för att ta mig runt! Tänjt och töjt på böjen har jag också gjort men nu måste jag nog vila från det ett tag för det värker överallt i och runt mitt knä....en eller två grader har jag nog tagit idag i alla fall. Kanske har jag tjugo nu....

Smått och gott på lördagkväll!



Drar upp rullgardinen och konstaterar att det snöar....varför blir jag inte förvånad? Undrar hur länge till det ska fortsätta med det var och varannan dag.
Det blev en trevlig kväll igår med god mat, ett glas rött och småprat. Tiden går så fort bara.

Jag upptäckte i alla fall en sak till med mitt knä som jag har glömt bort....det är att det blir så svullet efter att ha varit i farten en dag...Det gör att det känns heltjockt och blir ännu svårare att röra än det redan är.
Det är lite besvärligt men nu kommer jag ihåg igen att det är så det brukar vara.

Nu är det i alla fall morgon och svullnaden har gått ner. Ligger och tittar på SM och tränar samtidigt min lårmuskel. Jag har ont och är öm i hela muskeln, det visar ju att träningen sen i onsdags har gjort lite nytta i alla fall. Då är det ju bra att köra på!

Idag fick jag erbjudande om att följa med till stan, jag var verkligen sugen men kände att jag är för ostadig och har för ont för att det skulle fungera även fast vi skulle ha tagit med rullstolen. Men det hade varit så roligt...jag har inte gått på stan sen i november....det positiva är ju att jag sparar pengar!