fredag 3 februari 2012

Pizza


Ja, jag har bytt utseende på bloggen....jag är rastlös....
Det skrattas i sonens rum, själv unnar jag mig en stund i soffan vid elden.
Jag känner mig rastlös och vill göra nåt....hallå, nån som har nåt förslag?
Då menar jag inte att ta reda på tvätt eller göra nåt annat tråkigt....



Jag skulle verkligen behöva lite distraktion för mitt knä värker....och då menar jag värker på riktigt....har nog tryckt på lite för mycket idag.....
Satt nyss och tittade i en katalog med jaktkläder och annat. Det känns väldigt långt bort med jakt just nu, framförallt med mitt knä och allt men snart är det höst igen och eftersom vi inte ska flytta det här året och har fullt upp med det hoppas jag att jag har mer tid för skogen då.

Beställde i alla fall en nya jaktkepsar till både mig och sonen, min är trasig och hans är för liten. Dessutom unnade jag mig en ny fleecejacka som var på rea. Ja, kepsarna var också på rea!


Om en timme kommer Sudden och en av hans kompisar hem från skolan, då blir det lite mer liv i luckan igen. Nog är det bra trist att vara alldeles själv på dagarna ändå. 

Idag gör det ingenting att behöva vara inomhus....det är bitande kallt ute. Det räcker att titta ut så ser man hur kylan gör sitt bästa för att krypa in i alla vrår och värma sig.
Då är det extra skönt att stanna under täcket en stund till.

Nu är det tre dagar kvar innan jag börjar jobba, det känns nästan overkligt, undrar om jag kommer ihåg hur man gör.....Hoppas verkligen den här värsta kylan ger med sig innan dess, det brukar bli så kallt inne i klassrummen när det är så bitande kallt utomhus.

När jag väl tar mig ur sängen idag ska jag ta reda på en del tvätt. Högarna har en förmåga att växa i källaren ibland undrar jag om de har ett eget liv, krälar runt som amöbor när man inte tittar...

På tal om att kräla runt...tänk att hitta en livs levande orm på hotellrummet....nog skulle jag tro att den dam som råkade ut för det lär kolla alla vrår nästa gång hon checkar in på ett hotell...

Nu ska jag kräla mig ur sängen i alla fall och göra lite frukost!