måndag 6 februari 2012

Nej nu blev jag vilsen....riktigt vilsen.....fick reda på att min sjukgymnast är sjuk igen....minst tre veckor....aaaaaahhh. Jag hoppas verkligen att de får tag i en vikarie....jag behöver min mätning, peppning och fler övningar hela tiden!
Tur i oturen är ändå att det är min tredje skada, trots allt sitter jag inne med en del erfarenhet vad gäller övningar och annat men ändå.....surt är det.
När Sudden åkte till ju-jutsun smög jag ut i garaget och provsatt förarsätet i min bil. Jag orkade trycka ner kopplingen och flytta foten men det gjorde ganska ont...men nog är det så att jag kommer att slå rekordet vad gäller bilkörning från förra gången det är helt säkert...
Om en vecka tänker jag gå ut och prova igen.....

Nog var jag trött i morse, men jag tog mig ur sängen och in i taxin. Väl framme på jobbet slog jag mig ner i soffan med en kaffemugg och surrade med mina arbetskamrater innan det var dags att börja skoldagen.
Åh, så roligt att få träffa alla underbara elever igen. Dagen gick alldeles för fort bara. Längtar redan till i morgon!

Efter lunch satt jag och gick igenom papper och annat som hade samlats på hög, skönt att hinna med det så här i början av veckan. Sen skrev jag en planering över nästa arbetsområde, fast eller flytande som vi ska börja med i slutet av veckan. Vintertemat som de har arbetat med under de veckor jag varit sjukskriven kommer att fortsätta parallellt ett tag till, det är lite lösa trådar att fånga upp så att de får slutföra det fina jobb som är påbörjat.

Peppar, peppar men det känns rätt okej i knäet. Jag körde ett träningspass varje rast och sen vilade jag innan det var dags att gå in till eleverna igen. Inte är knäet speciellt svullet heller. Jag är faktiskt lite förvånad att jag känner  mig så pass pigg, energin flödar. Hoppas det fortsätter så.