lördag 11 februari 2012

Bortbjuden på middag ikväll, sen en skön promenad hem. Njöt verkligen av promenaden, den första på lääääänge. Vilken frihet.....Med spark gick det som en dans, hade kunnat gå mycket längre. Är vädret lika skönt i morgon så  blir det en promenad då också. 
När jag kom hem höll jag på att skrämma slag på sonen....ena kryckan ramlade nerför trappan....det lät rätt ordentligt. Sudden kom springande med panik i blicken på två röda...han trodde det var jag som ramlade. Lättnaden i hans ögon var rätt stor när han upptäckte att jag var kvar på övervåningen! Fy så jag skräms.....stackars sudd!

 
Det är mycket roligare att titta på Johan Olsson än att felsöka!
Vad gör jag för fel när skrivaren inte funkar från sonens dator...det gick ju alldeles utmärkt i det gamla huset med hans gamla dator och då gjorde jag på samma sätt...men nu går det inte. Suck...
Där var det ju lite enklare när det skulle felsökas också eftersom datorerna stod i rummen bredvid varandra. Nu är det en hel våning emellan...upp och nerför trappan.....mycket träning blir det visserligen. Men träning när man är irriterad är nog ingen bra träning tror jag.
Sonen hade skrivit texter på engelskan som han ska ta med till skolan så vi tänkte äntligen fixa till detta med skrivaren....nu får vi lösa det via mail eller usb i stället.
Nu har jag gett upp till en annan dag....

Nu är lördagsförmiddagarna på riktigt igen också...En morgon att ta det lugnt, kliva upp bara för att hämta in tidningen och starta kaffebryggaren, sen krypa ner under täcket igen. Det är härligt det! Då känns det ganska långt till måndag morgon....

Utomhus samlas skoteråkarna vid macken för att tanka upp inför dagens tur ut i det vita, men det fascinerar mig för de tankar mitt i natten också....Det verkar som att de som kör skoter alltid är vakna. Jag undrar när de sover egentligen. Nog för att jag såg skoteråkare där jag bodde förut också men här riktigt kryllar det av dem.

Inte kan det vara ett särskilt billigt nöje heller med ledning av hur ofta det behövs påfyllning i bränsletanken.
Hur har ungdomarna råd med både skoter, försäkring och bränslet? Eller är det mamma och pappa som betalar? Hur har de råd i såna fall för det är ju inte ovanligt att det finns flera skotrar i en familj och crosscyklar och annat med motor också för den delen....

Nu hör jag ljud från källaren det betyder att andra halvan av familjen har vaknat...bra då kanske vi kan äta frukost tillsammans idag om en stund!

Idag måste jag i alla fall träna knä och lår ordentligt. Varken jag eller mitt knä har riktigt orkat med det när jag har arbetat heltid. Det har blivit lite halvhjärtat...Men i helgen ska jag träna på!