torsdag 23 februari 2012

Ikväll har jag gjort smarta saker och mindre smarta saker. En smart sak var att bli inspirerad av Malin Söderströms recept och laga en god, god fiskgryta som jag serverade med ris. Men som vanligt hade jag inte alla ingredienser hemma så jag bytte ut och la till, precis som jag brukar göra.

Här är några av de ingredienser jag använde!


En av de mindre smarta sakerna jag gjorde idag var att ta en promenad runt Bredbyn med sparken ikväll. (Trots att jag ätit fisk) Nu värker mitt knä något alldeles förskräckligt. Dessutom gör det rejält ont under min vänstra trampdyna när jag promenerar....inte så kul.
Skulle kunna tänka mig att det blev lite för mycket träning med tanke på att jag körde ett pass hos sjukgymnasten på eftermiddagen efter att ha arbetat hela dagen....

Fast det har hänt spännande saker idag också, efter mitt sjukgymnastbesök kom snickaren som ska bygga om mitt kök och visade mig köksritningen....det kommer att bli jättespännande...att bygga om köket känns som ett stort äventyr. Nu ska jag fundera vidare över de olika lösningarna jag fick se.
Sen ringde de från den lampaffär där jag var och tittade på kökslampor häromdagen och talade om att just de lampor jag tittat på hade hamnat på rea....så de la undan lamporna till mig. Det var väl snällt gjort, eller hur!