fredag 2 mars 2012

Vad jag är glad över mina nya Icebug-skor. Hade jag inte haft dem på fötterna när jag klev ur bilen i morse hade jag aldrig tagit mig in på skolan. Det var en enda blank isbana på vägen in. Men att gå i skorna är lika tryggt som att gå inomhus! Med kryckor i händerna blir det extra stadigt.

Skoldagen var toppen, mina elever arbetade på lika bra som vanligt, men tiden gick lite för snabbt i slutet av dagen...När eleverna åkt hem satte jag mig vid datorn och arbetade några timmar innan jag gick ut till bilen och for hem jag med. Jag hann bli klar med det jag hade tänkt göra så nu kan jag också unna mig sportlov.

Att köra gick i alla fall bra, det har varit toppen att åka taxi men nu är friheten tillbaka igen....jag kunde till exempel snooza alarmet två gånger extra i morse....Nu sitter jag i soffan efter vår middag, pannkaka med glass, något som gick ner i sonen trots onda blåsor på tungan. Kex, ost, lite rött och jag  väntar på en god vän som nog dyker upp snart för en kväll i surrandets tecken!