tisdag 20 mars 2012

Den här dagen bara sprang förbi, det verkar vara det normala läget nu för tiden. Efter att ha arbetat klart på biblioteket åkte jag till Norrflärke. Först hade jag lite bokprat och visade nya böcker sen hade vi skrivstuga. Innan vi slutade fick vi lyssna på några elever som läste upp sina händelseböcker. Snabbt hem och bytte om innan det var dags för ett pass hos sjukgymnasten. Det gick riktigt bra att träna, men aj vad ont det gör nu.


Härliga kryddor från Granngården köpte jag med hem idag, det fixade jag innan vi fick middag, tacotårta på ett litet nytt sätt. Någon slags blandning av taco och lasagne. Gott blev det, lagar det gärna igen.











Nu sitter jag i källaren under en filt och känner mig frusen, har tänt en brasa och försöker bortse från värken som gnager inifrån. Men i kväll är det inte lätt.....

Idag har jag betalat köket och fått leveransbesked, exakt om en vecka är det här....dessutom har elektrikern varit och tittat på den del av jobbet som han ska göra. Det visade sig att det krävs lite mer än jag hade räknat med men som tur är finns det ju dem som kan! I vilket fall kommer det att bli spännande, fast jag längtar till dess att det är helt klart.....tänk när jag får laga mat i mitt svarta och röda kök. Det blir grejor det!!