onsdag 21 mars 2012

Hemma igen efter att ha sjungit, fikat och skrattat så tårarna rann! Vilken härlig körkväll, precis vad mitt knä och jag behövde. Nu ska jag plocka ihop inför morgondagen sen ska jag lägga mig och läsa en bra bok. Vila i högläge med en god bok verkar vara en bra idé.

Och i morgon är det torsdag, igen! Tänk att veckorna bara går runt, runt....Snart är det skärtorsdag och dags för små kärringar att flyga till Blåkulla igen, eller i alla fall gå runt och önska glad påsk!

Innan dess hoppas jag att vi har hunnit med svenskdelen på de nationella proven. Men så här långt har vi i alla fall gjort en tredjedel. Så med friska barn och vind i seglen kommer vi nog att klara det!


Den här dagen blev riktigt fullspäckad! Det gick i ett hela dagen ända tills nu. Mitt knä har värkt som bara den, det känns verkligen som om det sitter nån liten mus eller nåt på insidan och försöker gnaga sig ut....eller liten och liten.... den måste ha stora käftar för det gör väldigt ont! Tur att jag har underbara elever som gör att det blir lättare att stå ut.
När jag kom hem satte jag mig med lite jobb en stund innan det blev dags att laga middag. Risnudlar med kyckling och grönsaker snoddes ihop i kväll. Med en aning ostronsås och japansk soja smakade det smaskens. Nu tänker jag unna mig en stunds vila innan det är dags att åka på kören.