lördag 24 mars 2012

De bakar croissanter på Nyhetsmorgon och det ser så gott ut....nybakade med smör, en god marmelad och ost som nästan smälter. Mums!! Undrar varför jag inte köpte färdigkavlade på burk som man bara gräddar i ugnen igår när jag handlade...höll faktiskt i en sån förpackning.
För att göra som bagaren på teven och kavla i 50! lager.....det finns inte på kartan! Då är jag väl klar lagom till nästa lördagsfrukost....

Ute är det plusgrader, det drippar och droppar. Snart är det snöfritt hela vägen fram till postlådan. Framför vardagsrumsfönstret är trallen framme, så bara det går att komma in i förrådet ska jag be någon hämta några stolar. Då går det att sitta i solen och njuta när den behagar titta fram!
Jag och Gumman Tö är ju på samma lag!!  Vi kommer att vinna trots de bakslag som kommer. För bakslag lär det ju bli, det är väl det enda som är säkert.

Idag ska jag ta hand om vår egen återvinningscentral på balkongen och köra iväg med den. Varje gång jag tömmer kartonger och annat bestämmer jag mig för att det inte ska behöva gå lika långt mellan besöken på återvinningsstationen...men än har jag aldrig lyckats med det. Det blir liksom inte av. Jag måste också ta bort skidor och annat från bron....den tiden är förbi nu! Riset från kransen som suttit på dörren ska också väck, krukan med vinterdekoration som ser ut nån slags sorglig rest av...ja vad? Det ser bara trist och hemskt ut....

Våren är här, hurra, hurra!!