lördag 14 april 2012

Och nu kommer huvudvärken som ett brev på posten....
Oj, nu har jag världens migränflimmer framför mitt högra öga, nyss låg det mitt i mitt synfält men nu har det flyttat sig snett ner till höger så jag ser hyfsat att skriva igen. Alldeles nyss har jag e-deklarerat, återstår att betala in skatten för försäljningen. Jag har också fått hjälp att flytta kylen så nu har fler köksdelar flyttat in i vardagsrummet.
Sonen ligger i soffan nere, äter popcorn och ser på film. Nej nu kan jag inte skriva mer nu ser jag snart ingenting på grund av allt flimmer...
Nu har den tröttaste pojken kommit hem, blek och åksjuk. Efter att ha kastat av sig katthårskläder i hallen fick han lite mat och sen tog han en lååååång dusch! Nu har han fått lite färg på kinderna och konstaterar att han har  haft det jättebra hos sina båda kompisar, det blev inte så mycket sömn bara.
Nu blir det nog bara lugn och ro här hemma idag. Jag tycker att det är skönt att han är hemma igen, det är så tomt när han är borta.

Gårdagens middag, räkor med godaste majonäsen!
Räkor, räkor, räkor.
Gott bröd.
Godaste majonäsen med ingefära, vitlök, lime och chili. 
Lördag morgon, alla muskler jag har i underarmar och händer protesterar....de är inte vana att montera skåpstommar, det är tydligt. Tänk vad många muskler man har som inte används i vanliga fall.
Andra delar av kroppen gör sig också påminda, framför allt  mitt knä. Det känns som att ha tandvärk i knäet, inte för att jag har haft tandvärk särskilt ofta, men jag tror att det känns så...

Tänker ta mig upp för att göra frukost alldeles strax men jag känner mig lite slö.
Men det är nog smart att kliva upp för om ett tag kommer sonen hem och med honom min morbror. Då ska vi sätta oss och fixa min deklaration efter husförsäljningen förra året. Jag har plockat fram alla papper och förberett så det lär ju inte behöva ta så lång tid.
Övriga planer för dagen är att fortsätta plocka ur köket, flytta kylen och sen gå till mamma och äta middag.

Det var ju inte särskilt upplyftande att läsa tidningen i morse....det ska sparas på skolan, igen! Jag blir alldeles matt och känner förtvivlan.
Nu sticker jag kanske ut hakan men jag tycker att det är viktigare med personal i våra barns skolor än fotbollshallar, konstgräs och tveksamma Sekab-affärer....Läste precis att Övik energi på två år gjort en förlust på en kvarts miljard....
Nä, satsa på vår framtid, barnen, i stället!! De är det absolut viktigaste vi har, de är vår framtid.