fredag 4 maj 2012

I dag firas Star Wars-dagen världen över, under devisen "May the fourth be with you", en ordlek utifrån dagens datum. I filmerna är ju mantrat "May the force be with you".


Första filmen hade premiär den 25 maj 1977!

När jag kom hem från skolan idag var både målare och elektriker på plats. Fönstret är färdigmålat och de sista tapetbitarna har kommit upp. Vilken tur att tapeten räckte! Nu är köket en helhet vad gäller färg och tapet. Elektrikern har fixat med en hel del uttag, så det närmar sig färdigställande även där. En vecka till så...bara bänkskivan kommer.....Snart kommer jag att kunna ta bort skyddsplasten också! Oj, vad jag längtar!!!


I skolan var det toppen idag, det blev lite städning innan lunch. Usch vad det var dammigt....alla nös så det stod härliga till....Men nu är det rätt så dammfritt, i alla fall ett tag.
Kollade in planeringen idag och inser att det bara är sex skolveckor kvar....bara sex veckor. Hjälp vad fort det går. Nu ska vi åka till mamma och äta tidig middag, sen ska jag skjutsa Sudden och hans kompisar till stan, de ska gå på bio!