söndag 6 maj 2012

Nu har ugnen fått jobba för andra gången idag. Den här gången med varmluftsfunktion och inte pizza/pajfunktion.
På det undre planet fanns potatisgratäng. På det övre kycklingbröst fyllda med vitlöksost och med en glaze av Sweet chili och parmesanflakes.
Det smakade jättegott, kanske extra gott för att det var lagat i vår egen ugn! Vi hade lite grönsaker hemma, så  morotsstavar var allt vi fick till.


Premiär!!
Nu är det premiär för att använda ugnen. Det blir minipizzor till lunch och det verkar gå riktigt bra.
Man förleds tro att köket är klart men tittar man åt ett annat håll ser man raskt att så inte är fallet. Men ett steg framåt är det i alla fall. 

Nygräddat!

Den här morgonen smakade den första kaffemuggen jättegott! Slappar framför Nyhetsmorgon och funderar vad jag ska fylla den här dagen med....inte för att jag kommer att ha nåt problem med det. Problemet är väl snarare att jag har för många saker att ta tag i. Då är det lätt att det antingen bli ingenting eller för mycket.

Få se nu: tvätta, stryka, städa i källaren, sätta upp lister i kök, torka ur skåp, putsa fönster, dammsuga runt väggarna och under köksön, torka runt väggarna och under köksön, laga mat ( använda nya ugnen), plocka in i det som ska bli städskåp, skriva omdömen, fixa "skyltar" till anslagstavlan på ju-jutsun, montera nya köksstolar, planera skolveckan.....

Det är nog bara att börja i en ände sen får jag se hur mycket jag hinner. Skulle tro att det blir bäst. Tvätten hör till det prioriterade, rena kläder är aldrig fel. Prova vår nya ugn hör också till dagens måsten, fast det är ju bara roligt! Sen tar jag det lilla lugna när det gäller att städa....plocka in i nåt skåp i köket känns mycket trevligare!

Nu börjar jag....med att starta en tvättmaskin!