tisdag 22 maj 2012

Tänk att det är färdigt nu! Jag har städat in mig i skåp och lådor och har börjat fylla på skafferi och kylskåp igen. Det var riktigt roligt att handla idag nu när jag vet att jag kan laga mat "på riktigt" igen.


Så här ser det ut när jag står i sovrumsdörren och tittar.

Mina fina blanka luckor lyser upp hela köket!
Äntligen är lamporna över köksön på plats också!
Plötsligt inser jag att jag måste börja tänka på att göra saker utomhus också...Gräset har växt i en fasansfull takt med tanke på att hela maj varit kall och kylig. Det tycker jag inte om. Gräsklipparen är på service och den skulle vara klar i slutet av förra veckan, sen på måndag, sen på tisdag och nu är sista budet imorgon.....återstår att se hur det blir med den saken. 



Här sitter jag vid datorn och jobbar, elektrikern ringde och sa att han skulle komma och sätta upp de sista lamporna i köket så då var det bara att åka hem. Eftersom det arbete jag främst hade tänkt ägna mig åt den här eftermiddagen var datorjobb så kunde jag ju lika gärna göra det här hemma. Nu har jag suttit här drygt två timmar. Magen skriker så jag ska ta mig en macka, åka och handla och sen efter middagen får jag fortsätta med mitt arbete.
Jag lovar att senare ikväll lägga ut en bild på de fina lamporna som kommit på rätt plats!