fredag 1 juni 2012

Idag har ögonen varit trötta efter den tidiga morgonen. När jag kom hem hade jag tänkt lägga mig och sova en liten stund innan kvällens fest men de planerna gick i stöpet.
Ö-viks Ljud och bild ringde och ville komma och fixa nätverkskabeln till teven....Så jag får helt enkelt sova när festen tar slut.....
Om en stund ska jag duscha så att det är gjort innan de kommer, sen hoppas jag att det är klart innan vi måste åka strax före sex. Jag har nämligen bett om lite konsultation också när det gäller mina smarta teve....tänkte passa på när expertisen ändå är här!

Skoldagen har i alla fall varit toppen, nu är det bara nio skoldagar kvar den här terminen. Tänk att ett helt läsår snart har gått igen...otroligt. Nästa vecka blir ju dessutom kortare eftersom det är nationaldag på onsdag. Jag har försökt att kolla igenom alla "göra klar saker" så att vi inte glömmer bort någonting.

Nu ska jag i alla fall duscha!
Uppe med tuppen för att skicka iväg sonen till Östersund. En kylig morgon, om än solig, samlades de vid skolan för att gå ombord på bussen och börja klassresan. Det var glada förväntansfulla barn som hade samlats, de såg riktigt pigga ut. Vi föräldrar var nog tröttast tror jag...det stämmer i alla fall på mig.
Jag sitter fortfarande och försöker vakna till...

Åker nog till skolan lite tidigare för att fixa lite, då kan jag ta det lugnare under dagen sen.