torsdag 14 juni 2012

Vilka fantastiska barn och ungdomar vi har på vår skola! I kväll har de genomfört ett sommarfestprogram på hög nivå. Jag är så stolt att just jag får jobba med dessa elever.
I morgon har vi avslutning i klassen med  film och glass. Jag ska hinna med sonens avslutning först sen åker jag till mitt eget jobb, därför kommer jag upp dit lite sent. Det är svårt att tänka sig att ett helt läsår redan gått, tiden har verkligen sprungit. Samtidigt har vi hunnit med så otroligt mycket, olika temaarbeten och så många andra roliga saker....några mindre roliga också men för det allra mesta har vi kul när vi är tillsammans!

Jag mår inte särskilt bra, fick tid på vårdcentralen på eftermiddagen. Resultatet blev konstaterad bihåleinflammation igen och ny penicillinkur....Jag är alldeles svullen och har ont i halva ansiktet och huvudet. Men förhoppningsvis hjälper kuren så att jag snart börjar må bättre. Just nu är jag helt tät och får inte in den minsta lille luftgnutta genom näsan..tur att jag kan andas genom munnen!

Nu ska jag läsa lite, sen ska jag sova. I morgon är det avslutningsdag!