lördag 28 juli 2012

Nu är vi hemma igen. Efter att ha packat upp hämtade vi hem pizza och satt och tittade på handbollen där svenska damerna fick stryk av Danmark. Sista delen av matchen var inte så rolig ur svensk synvinkel men pizzan smakade gott ändå!

Innan vi åkte från Östersund gick vi ner på stråket och åt lunch. På Gyllene Prag var de snälla och fixade panerad ost åt oss fast det egentligen inte serveras till lunch! Sonen som älskar smält ost njöt rejält!!

Sedan stannade vi till  i Lillsjöhögen och hälsade på goda vänner. Där hade de små söta hundvalpar som låg och snusade så sött i en korg. Småpluttar! Efter gott kaffe hade vi kraft nog att köra vidare.
Två veckor gamla hundvalpar sover sött!
Panerad ost på Gyllene Prag innan vi åkte från Östersund.
Britt-Marie hade en egen partyflotte i Storsjön. Strax bredvid låg en flotte i två våningar. Husvagn på den undre våningen och utemöbler en trappa upp. Laddat för Yran helt enkelt!!

Vi har i alla fall haft några härliga dagar i Östersund. Många glada skratt, god mat, underbart umgänge och bara att vara stan igen var härligt. Insåg att jag saknar vår gamla hemstad rätt rejält. Atmosfären och stämningen är förstås speciell nu under Yran men saknar stan gör jag med eller utan Yra. Lättheten att snabbt åka ner på stan för en fika men framför allt saknar jag alla vänner. Men det är ju tur att de finns kvar även om vi har flyttat! 
Fast jag inser ju att om vi skulle flytta tillbaka då skulle jag sakna det vi har här, familj, vänner och arbete! Tur att det går att hälsa på. Om några veckor ska jag ju dessutom tillbaka, då är det dags för vår lärarhögträff igen och den här gången är turen kommen till Östersund. 
Igår gick jag på stan ett tag. Hittade en pekbok för vuxna hårdrockare. Pek Heavy! Fotograferade två uppslag........alla bilder är inte så barnvänliga....De här två är av det snällare slaget!


Turnébuss (hem ljuva hem)
Ozzy, Alice, Gene, Lemmy