torsdag 2 augusti 2012

Molnen skingrades och det blev sol! Så jag struntade i penseln och drog på träningskläderna i stället. Nu har jag avslutat ett pass på sjukgymnastiken och känner mig lagom mör i knäet.

När jag gick dit tänkte jag på hur det kändes i luften. Plötsligt är det en högre, klarare luft på något sätt. Det har blivit augustiluft. Trots att det inte varit någon riktig juliluft....hur nu det gick till?

Om jag hade blundat när jag gick genom på byn på väg dit kunde jag ha trott att jag var utomlands. Det skramlade av lastbilar, fat och koppar, ja känslan var helt enkelt en mycket tidig morgon vid Medelhavet.
Nu var det ju inte en tidig morgon här snarare sen förmiddag men för en kort stund kunde jag drömma mig bort.....sen vaknade jag till igen när jag vevade runt pedalerna på motionscykeln det första varvet.....tillbaka i verkligheten!
Tittade nyss på väderrapporten för de kommande dagarna. Det blir en hel del sol på sina håll, men inte så mycket här. Över vårt område såg det alltid ut att ligga ett molnområde med regndroppar i. Trist, på söndag verkar det dock bli fint väder. Förhoppningsvis har de fel. Jag vill ha sol nu!

Apropå sociala medier som facebook: Såg nyss på nyhetsmorgon en intervju med en underbar tjej, Linda-Marie Nilsson, som tröttnat på alla ideala bilder som läggs ut på nätet. Så hon la ut en bikinibild på sig själv. Hon ville visa att hon är glad och nöjd i sin kropp även om den inte följer det mediala idealet. Hennes vänner delade bilden och den har nu spridits över hela världen och fått över 81 000 gilla-klick! Hennes budskap är att det inte beror på hur kroppen ser ut om människan mår bra eller inte, att en stor eller liten kropp kan må lika bra eller dåligt. En väldigt fin och ödmjuk tjej med ett så otroligt viktigt budskap!

Funderar på om jag idag ska göra slag i saken och börja måla listerna som sitter runt muren i källaren. De sattes dit när braskaminen skulle på plats men sen blev det en knäfraktur som gjorde att det inte blev målat i december. Vad jag ska skylla på efter det vet jag inte....färgen finns nämligen i garaget sen länge......

Å andra sidan har jag böcker att läsa också.......det är bra mycket roligare tycker jag!