tisdag 7 augusti 2012

I bland bara börjar man med saker och då går det undan. Det tar ju inte lång tid bara man väl får tummen ur och det fick jag äntligen idag. ( Det har inte ens gått en timme sen jag började bära in saker från garaget och täcka golv och braskamin). Listerna runt muren nere vid braskaminen fick sitt första varv. I morgon när grundfärgen torkat ska jag färdigstryka. Få se om jag ger mig på karmar och lister på toan uppe också eller om jag har fått nog med målning på ett tag. Nu blir det i alla fall inte mer målat denna dag, i alla fall inte i vårt hus, då vi ska till stan om nån timme.
Listerna är äntligen grundade.

Målaroverall i väntan på nästa varv.
Det är ju tur att det brukar bli bättre i mitt knä efter en natts sömn när jag har ont. Det stämmer även den här gången men helt bra är det inte....undrar om jag kan skylla på det dåliga vädret.....

Egentligen borde jag gå och träna idag men efter gårdagens gräsklippning och de senaste dagarnas värk vet jag inte om det är så klokt. Kanske jag ska unna mig lite lagom vila och träna det jag kan här hemma. Promenader, trappträning och knäböj vid diskbänken är något av det jag kan göra.

Jag skulle behöva måla också.....men jag känner inte riktigt för det...å andra sidan är det inga stora projekt så det skulle gå rätt snabbt. Är det ingenting man bara måste se på OS idag som gör att det är omöjligt att måla??

Mäta upp tapeter ska jag göra i alla fall. Det blir dagens första träningstillfälle, trappträning. Tumstocken är i källaren och det som ska mätas är uppe!