söndag 12 augusti 2012

Ligger i soffan, läser och käkar popcorn. Lagom skönt och slappt så här på söndagskvällen. Trots att klockan bara är strax efter nio känner jag mig trött. Det kan bero på alla sena nätter den här helgen. Klockan har varit runt halv två innan vi har kommit i säng. Med tanke på att väckaren ringer strax efter sex i morgon är det nog säkrast att jag inte blir uppe lika sent ikväll. Men jag skulle i alla fall vilja se OS-avslutningen. Jag såg ju hela invigningen, därför vill jag se slutklämmen också.

Mitt knä har klarat helgen bra. Det värkte lite i går efter promenaden till Arctura men idag var det bra igen. Efter kvällens promenad fick jag inte ont alls, tänk så olika det kan vara.  Den här veckan måste jag se till att få ett par rejäla träningspass på sjukgymnastiken. Förra veckans värk gjorde ju att jag inte tränade fullt så mycket som jag brukar, därför är det viktigt att hamna i träningsrutinerna igen!

Nu ska jag gå och plocka ihop det jag ska ha med på jobbet i morgon, sen ska kaffebryggaren laddas och kläder plockas fram. Sen är jag redo för jobb igen, rent logistiskt i alla fall......


Jag tog en kvällspromenad i det sköna vädret efter att ha suttit fastnaglad i soffan och sett den spännande handbollsfinalen. Vilken fantastisk match, så roligt att de grejat silver, men de satte press på fransmännen. Bra gjort!!

Efter det svala vädret i Jämtland var det underbart att komma hem till 21 grader. Trots att solen inte sken hela promenaden var det jättehärligt ute! Hoppas det fortsätter så att det går att njuta av kvällarna nu när jobbet börjar igen!

Efter att ha gått runt byn tog jag en tur ner på kyrkogården för att titta till blommorna på pappas grav. När jag stack ner handen för att dra upp ett ogräs hittade jag två provrör med en liljekonvvalj i varje bland blommorna. Jag tyckte att de fått en för undanskymd plats så jag tog bort en planta som började vissna och satte dem så att de syns.
Två fina liljekonvaljer!
Nu är jag hemma och börjar så smått på att fundera över jobbet, behöver nog leta fram mina jobbväska och kolla igenom den.....eller så kollar jag helt enkelt igenom den i morgon i stället.....



I utsiktstornet på Frösövallen.


Utsikt från Arctura.
God söndagsmiddag fast på lördag!

Mmmm, dessert!
Hemma igen efter en härlig helg i Östersund med mina vänner från lärarhög. När vi pluggade var vi åtta tjejer som turades om att bjuda på söndagsmiddag. När vi efter utbildningen spreds över Sverige i jakten på jobb fortsatte vi att hålla kontakten genom att åka runt till varandra och äta söndagsmiddag. Från början sågs vi varje år, numera ses vi vartannat år för att surra och äta. I år var det söndagsmiddag i Östersund under en hel helg. Om två år ska vi ses i Järvsö! 

Tänk vilken lyx att få äta gott en hel helg, prata, skratta och bara må bra! Energinivån är fylld för rätt lång tid framöver i och med den här lyxhelgen, så det kommer nog att gå bra att kliva upp i morgon bitti när det är dags för jobb igen. .