onsdag 22 augusti 2012

Äntligen hemma i lugn och ro. Efter en toppendag i skolan åkte jag hem och plockade upp sonen och sen stack vi till stan direkt.
Jag hade ju tid hos en sjukgymnast som jag skulle träffa för första gången. Han tittade på de övningar jag gjort så här långt och testade allt möjligt....kom fram till att jag måste backa i min träning och börja om från början.....Så därför blir det till att gneta på med trist, elak, ond träning igen.....två övningar för lårmuskel och knä....inte mer.....
Han ansåg att de övningar jag har gjort hittills är för tunga för min lilla lårmuskel i det skick den är nu. Eftersom jag inte tycker att jag har gjort särskilt stora framsteg den sista tiden så är det nog bäst att lyssna på honom.

Däremot ska jag fortsätta träna ryggövningar. Därför har jag bokat tid på Energihuset för att få ett träningsprogram så att jag kan träna där medan sonen tränar ju-jutsu.
När jag hade gjort det hann vi faktiskt med att köpa nya träningsskor till både sonen och mig, Plötsligt har sonen storlek 40 på skorna. I början av sommaren hade han 38.......
Jag kostade dessutom på mig lite nya träningskläder....har jag inte fått på...typ tio år....

Efter shoppingturen köpte jag med mig mat och käkade medan sonen tränade ( han hade redan ätit när vi mötte upp efter min tur till sjukgymnasten). Nu ska jag läsa lite så att jag varvar ner och kan sova.