tisdag 9 oktober 2012

En hel utbildningsdag tar på krafterna.....jag är inte van att sitta stilla en dag, lyssna och diskutera. Dagen var givande men trött är jag ändå....
Jag hade tänkt måla i kväll, lister och lite möbler som har flyttat ut i garaget men motståndet mot att måla var och är stort.
Hjärnan sa: no more.
Sonen sa: det var bra, sätt dig i soffan med mig i stället....så då gjorde jag det.
Målaren måste dessutom iväg på lite andra jobb här i slutet av veckan, vilket innebär att han nog behöver en stor del av nästa vecka också för att bli klar, så nog hinner jag måla det jag ska.

Här hemma är det rätt rörigt, min garderob är utspridd lite här och där i huset, så det är spännande när jag ska leta saker att ta på mig. Jag får besöka vardagsrummet, arbetsrummet, hobbyrummet och gillestugan för att hitta det jag vill använda. Duscha är också något som får planeras in. Det måste ske någon annanstans än hemma, när jag hälsar på mamma eller tränar. Just nu saknar jag att vi bara har dusch i ett utrymme i huset...men om någon vecka kan vi nog duscha hemma igen så då är det glömt. Det är ju verkligen ett i-landsproblem. Tänk vilken förmån att kunna fixa till det hemma, att ha ett hem att fixa till är ju verkligen inte alla förunnat.

Nu tänker jag plocka ihop inför morgondagen, leta kläder och sen ska jag lägga mig i soffan och läsa! Fast först måste jag träna....det höll jag på att glömma ( eller förtränga...)

p.s Taken har blivit målade idag....annan färg kan faktiskt lukta rätt okej, men takfärg luktar...urk, urk, urk....så luktar jag urk är det inte för att jag låtit bli att duscha utan för att jag har blivit impregnerad med takfärgsdoft....detsamma gäller sonen om ni träffar honom....