tisdag 16 oktober 2012

Min arbetsdag har varit intensiv. Kurs fram till klockan tolv i stan, sen pedagogiska diskussioner på jobbet hela eftermiddagen. En bra dag men nog är jag trött i huvudet så det räcker till...

Nu drar det ihop sig här hemma...duschrummet är klart, alla snickerier är också färdigmålade förutom ledstången som bara har fått en strykning ännu.
I morgon ska målaren börja med tapeterna. Oj, vad jag längtar tills jag får se det målade och tapeter tillsammans. Jag har dessutom pratat med elektrikern idag så han kommer och fixar belysningen i duschen  och hallen på torsdag eller fredag. Underbart när allt flyter på. Hoppas det fortsätter så till dess att det är klart!

Här hemma har jag fortfarande en sjukling. Trots att han numera är tonåring har han en skällande krupphosta....Jobbigt, undrar om det är all färgdoft i kombination med förkylningen som har utlöst det? Som tur är har vi fortfarande kvar av de hostmediciner man blandar mot den hostan och det hjälper tack och lov, så nu mår han lite bättre en stund.

Just nu ser jag på Äntligen hemma där Elsa Billgren i en prickig finklänning slår ner en vägg med en slägga.....jag upphör aldrig att förvånas över hur fånigt det ser ut när de snickrar, målar och fixar i finkläder.....Det tappar all trovärdighet, i alla fall i mina ögon. Själv skulle jag inte drömma om att greppa en pensel med färg utan målaroverall och täckpapp på golvet.....( upptäcker precis att hennes klänning är rutig och inte prickig...det förändrar ju allt....)

Ledstång och panel är klar....kanske blir det tapet i morgon...
Flera nyanser av grått i duschrummet.