söndag 30 december 2012

Nu är det halkigt ute....sandat lite här och där men en del gator är inte sandade alls. Nog var jag glad för både dubbskorna och sparken när jag tog min kvällspromenad. Båda delarna behövdes.

Om ett tag måste vi packa kläder som ska med till Jämtland. Men det får vänta en stund till. Det brukar ju gå rätt snabbt när vi väl sätter igång. Just nu tycker jag alldeles för mycket om att slappa....



Krispigt goda nuggets, snabblagade och vrålgoda!
Sitter i soffan och tittar på skidåkarna som sliter i de mjuka spåren. Här hos oss är det också rätt så mjukt utomhus, regnet gör snön blöt och tung. Vilken lycka när det i förmiddags dök upp en traktor som tog bort det mesta av snön på gården. Underbart! Halkigt är det också, det är värre. Tur att jag har riktiga dubbar under kängorna, det gör att jag trots allt går rätt så säkert. Annars tror jag inte att jag skulle våga mig ut. Men jag tycker synd om alla som inte har det!

Träningsmattan jag fick av mamma i julklapp har blivit använd varje dag så här långt. Även om det inte blir så långa stunder varje gång blir det lite träning i alla fall. Det är mer än ingenting! Jag har bestämt mig för att jag inte alltid behöver köra så långa tunga träningspass, faktiskt tror jag att det beslutet har varit positivt för mig och min träningsmoral. Hittills har det nog blivit mer träning sammantaget än förut när jag skulle göra så mycket på en gång.

Sonen är fortfarande lite trött trots 15 timmars sömn sen igår. Det tar på krafterna att lana. Men han är nöjd och det verkar övriga deltagare vara också. Tur att han har en natt kvar att vila upp sig innan det blir nyårsafton. Vi ska åka till Östersund och fira med kompisarna där men med tanke på väglaget åker vi imorgon istället. Förhoppningsvis har regnet och halkan lugnat ner sig till dess.
Det som är lite märkligt är att jag känner mig trött också, trots att jag har fått min nattsömn....undrar om trötthet smittar kanske.....