torsdag 10 januari 2013


När jag åkte hem efter en intensiv men givande dag, satte jag mig vid köksön och ritade och målade en stund. Det var dags att göra nya bilder på våra trivsel- och värdegrundskryp. De gamla har varit med många år och var väldigt slitna. De hade tappat ben, vingar, antenner och någon stackare hade till och med blivit av med huvudet. Men nu finns det nya, de ska bara lamineras så håller de bättre. Köksön blev alldeles full!

Här ligger de, Berömmaren och Gnällspiken överst.
Plötsligt hade flera timmar gått och jag började inse att det kanske var dags för middag, för sonen ropade och frågade om det var mat snart......Vilken tur att jag hade älgskav i en gryta på altanen som jag kunde ta in och tina till middag.

Nu har vi ätit, en eld brinner i braskaminen och jag har lagt mig i soffan för att slappa en stund. I morse var jag så trött att när jag läste tidningen såg jag dubbelt. Jag insåg att jag höll på att somna i filtallriken, tror faktiskt aldrig att det hänt mig förut. Därför är det skönt att inte behöva göra någonting ikväll. Julsaker och städning får vänta någon dag till. Kan tänkas att jag somnar här i soffhörnet......