tisdag 23 april 2013

Utomhus är det riktigt busväder. Regn, regn en stor del av dagen. Jag måste säga att det både är positivt och negativt. Det positiva är att snön försvinner. Det negativa är att mitt altanbygge står stilla. Men bygget har ju kommit mycket längre på väg än jag någonsin vågat hoppas på så det är okej med lite regn. Bara det inte fortsätter alltför många dagar.

Veckan har börjat bra men det är full fart, jag försöker hålla koll på alla möten och tider jag ska passa. Hittills har det gått bra, hoppas det fortsätter på samma vis resten av veckan.

I morgon ska jag träna igen, det är faktiskt riktigt roligt nu när jag känner att jag blir starkare. Nu gäller det att hålla i, öka träningsdosen i lagom takt så att det inte kommer något bakslag. Jag kan till och med ta rätt långa promenader i inte alltför långsam takt nu.....

Om en stund ska jag kolla in nyheterna. Det känns som om jag behöver uppdatera mig om vad som hänt ute i världen och i Sverige de senaste dagarna. Sedan tänker jag avsluta denna Världsbokens dag med att läsa en stund innan lampan släcks och huvudet landar på kudden!