torsdag 23 maj 2013

Jag har sagt det förut men jag säger det så gärna igen....jag har världens bästa grannar!! På väg ut från sjukgymnastiken ringer min mobil. En röst i andra änden frågar om alla högar med skräp ska bort eller om det är något som ska vara kvar?
Då visar det sig att mina snälla grannar höll på att köra bort allt mitt skräp till återvinningen. Någon timme senare var allt borta! Nu är det fint på både fram- och baksidan igen. Det är klart att det blir mer skräp när taket och glaset ska sättas men med tanke på allt som redan fraktats bort kommer det inte att upplevas som mycket alls.

Sonen är fortfarande tussig. Snorig, med enbart lätt feber men med en rejäl kruppliknande hosta. Att behöva ha skällande hosta när man är 14....som tur är har han inte alltför jobbigt med andningen trots allt. Jag hoppas verkligen han blir frisk fort. Hur det blir i morgon med skolan återstår att se, jag hoppas att han är så pigg att han kan gå.

Nyheterna i kväll domineras återigen av de kravaller som pågår iStockholmstrakten. Jag tycker det är overkligt att det händer i Sverige. Jag förstår inte vad som driver de som kastar stenar och förstör...hur kan de någonsin tro att man vill lyssna på någon som gör så. Fast förmodligen vill de inte att man ska lyssna...de vill nog bara förstöra...
Usch så mycket hat stenkastarna måste bära inom sig och vad många trasiga leksaker de måste ha haft..Någon kärlek kan de inte heller fått ta del av under sin uppväxt eller känna av nu heller för den delen.
Väldigt motbjudande är det faktum att de kastar stenar när räddningstjänsten kommer för att släcka bränderna....det ligger nära till hands att kalla dem idioter. Jag hoppas verkligen att de skyldiga vaknar upp och inser hur oerhört dumt de beter sig.
Det jag funderar över är om de som deltar bor där oroligheterna pågår överhuvudtaget eller om de bara kommit ditresta för att det vankas upplopp??