måndag 3 juni 2013

Trots att vädret inte lockar lika mycket till att vara utomhus idag tog vi oss en promenad, sonen och jag. Det blåste, var grått och rätt kallt faktiskt. Under den stund vi var ute såg vi inte till nån annan människa. Jo, nu ljög jag, vi såg några som åkte bil....men inga som promenerade.

När vi hade promenerat lite mer än en halvtimme började jag känna att det blev kallt om öronen....nästan så att en mössa hade varit på sin plats. Snacka om att vädret ändras fort. Det är rätt märkligt för när det är en varm dag har i alla fall jag så svårt att överhuvudtaget kunna tro att det ska bli kallt igen. Lika svårt är det att tro att det om några dagar ska bli varmt igen...men jag hoppas verkligen att väderprognoserna stämmer. Värme och jag, det är en bra kombination. Helt enkelt kompatibla på ett sätt svalt väder och jag inte är.

I morgon är det den sista vanliga skoldagen. Då ska det sista plockas ihop och vi ska städa....sen ser vi fram emot en sommarfest på kvällen med skolans elever och familjer. Jag förstår fortfarande inte att hela läsåret redan har gått......Fast det är väl så när man har kul och trivs, då går det snabbt!

Nu ska jag plocka ihop lite inför morgondagen...har en liten överraskning att förbereda. Sen blir det lite läsning och slappt innan det blir sena kvällen.