söndag 16 juni 2013

Den här dagen började precis som en söndag ska. Sovmorgon, kaffe på säng och sen en lugn skön förmiddagspromenad. Efter att ha fortsatt slappa här hemma kom en av mina vänner förbi med en fönsterskrapa som jag skulle få testa. En sån där batteridriven som nästan gör jobbet själv....
Sagt och gjort, eftersom jag vet att hon använder den allt som oftast, var det säkrast att sätta igång direkt.

Att putsa alla fönster på utsidan gick väldigt snabbt men det gick ju inte att stoppa där. För att få njuta av ett skinande rent resultat behövde även insidan putsas. Men det är ju inte riktigt lika enkelt eftersom där finns en massa saker i på fönsterbänkarna....men till slut var det klart också, så nu kan jag gå runt i hela huset och titta ut igen, genom alla fönster!

Under hela den här processen pågick felsökning parallellt....internet till sonens stationära dator hade nämligen slutat fungera. Det fungerade senast i  morse kvart över tre.....men när datorn slogs på igen mitt på dagen var det dött. Till slut hade vi genom uteslutningsmetoden kommit fram till att det förmodligen var hans nätverkskort som krånglade. Efter ett telefonsamtal , en avinstallation och sedan omstart av datorn hade han löst problemet. Tänk om allt kunde vara så enkelt.

Nu blir det latmansmiddag om en stund....pommes, nuggets och chili cheese....