onsdag 3 juli 2013

Nu har vi ved!

I morse (läs förmiddag) när jag låg och försökte vakna till, lät det som om någon gick på vår altan. Efter att ha gått upp och tittat efter men upptäckt att det var tomt så lade jag mig igen. Då kom ljudet tillbaka. Vid en noggrannare titt upptäckte jag en av mina grannar nere vid mitt vedförråd. Han höll på att rigga upp för att såga upp vår långa ved i lagom stora delar till braskaminen. Inte all ved, det hade tagit flera dagar. Dock så mycket att vi nog klarar oss länge i vinter.

Medan han höll på där kom vår andre granne och bad mig ta ut gräsklipparen....han tänkte klippa min gräsmatta! Då tog jag fram ingredienser för att baka. Det blev både matbröd och goda muffins som jag gav bort till mina underbara grannar. Tänk att ha så fantastiska människor i sin närhet som jag har!!


En stor hög med ved lagom för vår braskamin.
Från sonens rum kommer konstiga ljud......fast han inte är hemma.....det hostar och nyser, visslar, snörvlar och pratar mest hela tiden. Lite smaskande emellanåt, snabba musklick, konstig musik och sedan märkliga ljud som jag inte kan placera. Detta trots att sonen är på sin studiecirkel.....Efter en kontroll på hans rum inser jag att han har lämnat datorn på, med skype öppet...tur att det är verkliga ljud och inte bara i mitt huvud!